(01) 365 44 96 GSM: 031 706 981
Select Page

Jedilni list

PIJAČA
ORIGINALNE KITAJSKE PIJAČE
Slivovo vino 4cl…………………………………………………………………..
Lichijevo vino 4cl…………………………………………………………………
Mandarinino vino 4cl…………………………………………………………..
Sake 4cl………………………………………………………………………………
Bambusovo žganje 2cl………………………………………………………….
Vrtnica žganje 2cl……………………………………………………………….
Gaolian žganje 2cl……………………………………………………………….
Ginseng žganje 2cl……………………………………………………………….
Maotai žganje 2cl……………………………………………………………….
ŽGANE PIJAČE
Whisky 3cl………………………………………………………………………….
Viljamovka 3cl……………………………………………………………………
Jagermeister 3cl…………………………………………………………………..
Gin 3cl …………………………………………………….
2
PIVO
Laško pivo(v steklenici)0,5l…………………………………………………..
Union(v steklenici)0,5l………………………………………………………..
Union(v steklenici)0,33l……………………………………………………….
Union nefiltrirano 0,5l…………………………………….
Radler 0,5l………………………………………………………………………….
Temno pivo 0,33l…………………………………………………………………
Kitajsko pivo 0,640l…………………………………………………………….
Kitajsko pivo 0,33l………………………………………………………………
BELA BUTELJČA VINA
Renski Rizling(Ljutomer)polsuho 0,75l………………………………….
Sivi pinot(goriška brda)suho 0,75l…………………………………………
Traminec(Radgonske)polsladko 0,75l……………………………………..
KAKOVOSTNA VINA
Refošk(Vina Koper) 0,1l……………………………………………………….
Cviček(Dolenjska Štemberger) 0,1l…………………………………………
Cabernet sauvignon(vipava)0,1l……………………………………………
Chardonnay(Goriška brda) 0,1l……………………………………………..
3
Malvazija(Vina Koper) 0,1l………………………………………………….
PENEČA VINA
Srebrna radgonska penina 0,75l…………………………………………..
Srebrna radgonska penina 0,375l…………………………………………
SOKOVI IN GAZIRANE PIJAČE
Radenska (v steklenici)0,25l………………………………………………….
Radenska(v steklenici)0,5l…………………………………………………….
Jabolčni sok 0,2l………………………………………………………………….
Pomarančni sok 0,2l…………………………………………………………….
Gosti sok (v steklenici)0,2l……………………………………………………
Ribezov sok (v steklenici)0,2l………………………………………………..
Multi sola 0,5l……………………………………………………………………
Ledeni čaj(sola) 0,5l……………………………………………………………..
Kitajski ledeni čaj 0,55l………………….…………………
Schweppes(v steklenici)0,25l…………………………………………………
Pepsi cola(v steklenici)0,25l………………………………………………….
Limonada……………………………………………………………………………
4
7up(v steklenici)0,25l……………………………………………………………
Ora(v steklenici)0,25l……………………………………………………………
Voda(v steklenici) 0,5l…………………………………………………………..
Zala (z okus)0,5l…………………………………………………………………..
Oaza(z okus) 0,5l ……………………………………………………………….
Cockta0,25l………………………………………………..
ČAJ
Zeleni čaj…………………………………………………………………………..
Jasminov čaj………………………………………………………………………
Ginseng čaj ……………………………………………………………………….
Sadni čaj ………………………………………………………………………….
KAVA IN KAKAV
Kava…………………………………………………………………………………
Kava z mlekom…………………………………………………………………..
Kava s smetano………………………………………………………………….
Capuccino………………………………………………………………………….
Bela kava………………………………………………………………………….
Kakav………………………………………………………………………………
Kakav s smetano……………………………………………………………….
5
JUHE
1. Kislo pekoča juho…………………………………………………………..
2. Juha z bambusom in gobam…………………………………………….
3. Juha s piščancem in jajčnim cvetom………………………………….
4. Juha z govedino in paradižnikom…………………………………….
5. Juha wontonom…………………………………………………………….
6. Juha s plavutjo morskega psa………………………………………….
7. Zelenjavna juha…………………………………………………………….
8. Koruzna juha………………………………………………………………..
9. Juha s tremi dodatki………………………………………………………
PREDJEDI
10.Spomladanski zavitki……………………………………………………..
11.Ocvrte rakov čips……………………………………………………………
11a. Ocvrti raki ………………………………………………………………….
12.Ocvrta zelenjava…………………………………………………………….
13.Ocvrti wonton……………………………………………………………….
14.Izbor štirih toplih predjedi………………………………………………
15.Mali spomladanski zavitki……………………………………………..
16. Pečeni kitajski žlikrofi……………………………………………………
16a. Pomfri………………………………………………………………………..
6
SOLATE
17. Sojini kalčki v solati…………………………………………………………
18.Kumarična solata…………………………………………………………….
19. Mešana solata…………………………………………………………………
20. Pekoče zelje…………………………………………………………………….
21.Rakci v solata………………………………………………………………….
22. Piščančja solata…………………………………………
23.Zelena solata………………………………………………………………….
JEDI S SVINJINO
30. Svinjina v česnovi omaki(220g)………………………………………….
31. Svinjski chopsui(180g)……………………………………………………..
32. Svinjina z bambusom in gobami(180g)……………………………….
33. Sladko kisla svinjina(210g)……………………………………………….
34.Svinjina s šampinjoni in črnim fungusom(180g)…………………….
35. Svinjina na sečuanski način(180g)……………………………………..
38. Suho pečena svinjina(210g)………………………………………………
JEDI S PIŠČANCEM
39. Piščanec na GONBAO način(200g)……………………………………
7
40. Pikantni piščanec(200g)……………………………………………………
41. Piščančji chopsui(180g)……………………………………………………..
42. Piščanec z bambusom in gobami(180g)………………………………..
43. Sladko kisli piščanec(210g)……………………………………………….
44.Piščanec s šampinjoni in črnim fungusom(180g)……………………
45. Piščanec na sečuanski način(180g)…………………………………….
46. Piščanec s papriko(180g)………………………………………………….
47. Piščanec v pikantni omaki(180g)………………………………………
48. Piščanec s curryem(180g)………………………………………………….
49. Piščanec z mandeljni(180g)……………………………………………….
50. Hrustljavi piščanec(220g)…………………………………………………
50a. Piščanec v česnovi omaki(220g)……………………………………….
JEDI Z GOVEDINO
51. Goveji chopsui(180g)……………………………………………………….
52. Govedina z bambusom in gobami(180g)……………………………..
53. Govedina s čebulo(200g)…………………………………………………..
54.Govedina s šampinjoni in črnim fungusom(180g)………………….
55. Govedina na sečuanski način(180g)……………………………………
57. Govedina v pikantni omaki(180g)……………………………………..
59. Suho pečena govedina(210g)……………………………………………..
8
59a. Govedina v česnovi omaki(220g)………………………………………
RACE
60. Hrustljava raca(290g)………………………………………………………
61. Račji chopsui(250g)………………………………………………………….
62. Raca z bambusom in gobami(250g)…………………………………….
63. Sladko kisla raca(250g)…………………………………………………….
64. Raca z mandeljni(250g)……………………………………………………
65. Raca na sečuanski način(250g)………………………………………….
66. Raca z osmimi dodatki(150g)……………………………………………
LIGNJI
71. Lignjev chopsui(180g)……………………………………………………..
72. Lignji z bambusom in gobami(180g)………………………………….
73. Lignji na sečuanski način(180g)……………………………………….
74. Ocvrti lignji(200g)………………………………………………………….
RIBE
76. Ribji chopsui(180g)………………………………………………………….
77. Riba z bambusom in gobami(180g)…………………………………….
78. Sladko kisla riba(200g)……………………………………………………
79. Riba na sečuanski način(180g)………………………………………….
9
RAKI
81. Rakov chopsui(180g)………………………………………………………
82. Rakci z bambusom in gobami(180g)…………………………………
83. Hrustljavi rakci(200g)……………………………………………………
85. Rakci na sečuanski način(180g)……………………………………….
86. Sladko kisli raki(200g)……………………………………………………
VEGETARIJANSKE JEDI
91. Samostanska pojedina……………………………………………………..
92. Pražen bambus z gobami………………………………………………….
93. Tofu chopsui…………………………………………………………………..
94. Tofu z bambusom in gobami……………………………………………..
95. Tofu na sečuanski način…………………………………………………..
96. Ocvrti krompir z mešano zelenjavo…………………………………….
97. Ocvrti jajčevci z mešano zelenjavo…………………………………….
RIŽ IN REZANCI
101. Pečeni riž z jajci…………………………………………………………….
102. Pečeni riž z svinjino……………………………………………………….
10
103. Pečeni riž s piščancem…………………………………………………….
105. Pečeni riž z raki……………………………………………………………..
106. Pečeni riž s tremi dodatki in curryem……………………………….
107. Pečeni rezanci z jajci………………………………………………………
108. Pečeni rezanci s svinjino…………………………………………………
109. Pečeni rezanci s piščancem………………………………………………
111. Pečeni rezanci z raki………………………………………………………
112. Pečeni rezanci s tremi dodatki in curryem…………………………
113. Pečeni riževi rezanci s tremi dodatki………………………………..
114. Pečeni riževi rezanci z raki…………………………………………….
114a. Pečeni riževi rezanci z mešano zelenjavo………………………..
POSEBNOSTI
T1. Mongolsko pečeno meso (po izbiripiščanec,svinjina,govedina)…………………………………………………..
T2. Lignji na vroči plošči……………………………………………………..
T3. Prasketajoče trojno cvrtje……………………………………………….
T4. Raki na vroči plošči……………………………………………………….
T5. Škampova repka-omaka asmih zakladov………………………….
T6. Piščanec na vroči plošči……………………………………………………
T7. Raca na vroči plošči………………………………………………………..
11
T8. Morsko meso na vroči plošči……………………………………………
T9. Jajčevci s tremi dodatki……………………………………………………
T10. Pekoče omaka osmih zakladov………………………………………..
T11. Srečna družina(za dve osebi)…………………………………………
T12. ZUI JI( 醉鸡)…………………………………………………………..
T13. Ocvrti krompir s tremi dodatki………………………………………..
T14. Plošči za dve osebi……………………………………………………….
T16.Zmajevo gnezdo(龙巢)…………………………………………………..
T17. SAN XIAN BAO(三鲜煲)…………………………………………..
HIŠNE SPECIALITETE
H1. Ocvrti piščanec z indijskimi oreh(na plošči)………………………..
H2. Piščanec z indijskimi orehi in zelenjava…………………………….
H3. Pekinški rezanci z mešano meso(na plošči)…………………………
H4. Pekinški rezanci z zelenjavo(na plošči)……………………………..
H6.Govedina s črnim poperm (na plošči)………………………………….
H7. Meso na plošči(govedina,svinjina,piščanec)……………………….
12
MENU ZA DVE OSEBI
A. Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Raca z osmimi dodatki
Ocvrte banane………………………………………………………………..
B.Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Piščanec z bambusom in gobami
Hrustljava raca
Sladko kisla svinjina
Ocvrte banane………………………………………………………………..
C. Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Govedina na sečuanski način
Hrustljavi piščanec
Sladko kisla riba
Ocvrte banane……………………………………………………………….
13
D.Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Govedina z bambusom in gobami
Svinjina na sečuanski način
Sladko kisli piščanec
Ocvrte banane………………………………………………………………..
MENU ZA TRI OSEBE
E.Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Piščanec z bambusom in gobami
Ocvrte ribje rezine
Hrustljava raca
Sladko kisla svinjina
Ocvrte banane………………………………………………………………..
MENU ZA ŠTIRI OSEBE(plošči 6 jedi)
F1. Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Govedina z bambusom in gobami
14
Hrustljavi piščanec
Pečeni riž z jajci
Riba na sečuanski način
Hrustljavi rakci
Sladko kisla svinjina
Ocvrte banane………………………………………………………………..
MENU ZA PET OSEBE(plošči 7 jedi)
F2. Kislo pekoče juha
Spomladanski zavitek
Sladko kisla svinjina
Piščanec z bambusom in gobami
Govedina na sečuanski način
Hrustljava raca
Ocvrti lignji
Ribji chopsui
pečeni riž z jajci
Ocvrte banane………………………………………………………………
G. PEKINŠKA RACA –
samo po predhodnem naročilu(min.4.osebe)………………………..
15
H. KITAJSKA POJEDINA ZA MINIMALNO OSEM OSEB
(Juha, predjedi, solate, več vrst posebnih jedi, sladice)…………….
SLADICE
115. Ocvrte banane………………………………………………………………..
115a. Ocvrte banane s sladoledom…………………………………………..
116. Ocvrti ananas…………………………………………………………………
116a. Ocvrti ananas s sladoledom…………………………………………….
117. Ocvrta jabolka……………………………………………………………….
117a. Ocvrta jabolka s sladoledom…………………………………………..
118. Ocvrto mešano sadje……………………………………………………….
118a. Ocvrto mešano sadje s sladoledom…………………………………..
119. Ocvrti sladoled……………………………………………………………….
120 Lichi v kompotu……………………………………………………………..
121. Ocvrto čokolada…………………………………………………………….
122. Kepci sladoled………………………………………………………………
123.Kitajski cmoki……………………………………………………………….